Краща франшиза 2015
за версiею порталу
franch.biz
Факти про окупнiсть
30% наших ресторанів окупилися чи окупаються за пів року,
60% - в середньому за рік,
10% - за попередніми даними можуть окупитися довше, ніж за 1,5 року

 
У середньому один ресторан отримує прибуток в місяць від 2 000 до 5 000 доларів США.

 
90% франчайзов, які пропрацювали пів року вже відкрили другий ресторан
10% відкрили або відкривають 3-й ресторан
Встигни зайняти місто!


Паушальний внесок - від 35.000 до 85.000 грн, в залежності від регіону.

Роялті - 2,5%.

 
Інвестиції в бізнес - від 450.000 до 550.000 грн.
У інвестиції входить: необхідне обладнання, меблі, інвентар, програмне забезпечення, спец. одяг та ін.

 
Витрати на формування залишку сировини - 50 000грн.
Ремонт. Вартість витрат на ремонт розраховується індивідуально, і залежить від стану приміщення
Що входить в комплект франчайзингу "КРИЛА"?
• Підбір або допомога в підборі приміщення
• Експертний аналіз обраної вами локації.
• Аналіз та консультації при підписанні Договору оренди
• Допомога в реєстрації ФОП, касового апарату, одержання ліцензії і тд
• Підготовка розрахунку ефективності вкладень
• Підготовка технологічного проекту
• Налагодження логістики та роботи з постачальниками Підбір та навчання персоналу (крім витрат на переїзд та проживання працівників)
• Передача всього комплексу стандартів компанії
• Необхідна документація для ведення вашого бізнесу
• Налагоджені і перевірені бізнес-процеси
• Налагоджене програмне забезпечення
• Дизайн макети
• Консультування і підтримка протягом усього терміну дії франчайзингового договору
 
ВIдгуки наших партнерIв
Питання-вIдповIдь

За який час з моменту підписання договору можна відкрити ресторан?
Як правило відкриття ресторану займає 40 днів, але у випадку суттєвого ремонту приміщення, сроки можуть змінюватися, через затримку в будівельних роботах.
Чи можу я залучати свою будівельну бригаду, для виконання ремонтних робіт?
Так. Ми рекомендуємо залучати місцеві будівельні бригади, так як зазвичай це більш економніше. В той же час, якщо Вам знадобиться ми, порекомендуємо бригади, з якими ми працювали.
Я не маю досвіду в ресторанному бізнесі, чи впораюсь я з цією справою?
Співпраця по франчайзингу, як раз і передбачає передачу досвіду та знань. Майже всі наші франчазі не мали відповідного досвіду в ресторанній справі. Багато партнерів, не мали досвіду в бізнесі в загалі.
Що буде, якщо в мене не підуть справи?
Ми передбачили гарантії зворотнього викупу обладнання та ін. Як це буде виглядати в Договорі, Ви можете побачити в верхній частині сторінки. Натисніть на червону кнопку з відповідною назвою, або зв’яжіться з нашими фахівцями.
Чи були у Вас випадки закриття франчайзингових ресторанів?
Ні. Але це не означає, що цього не може трапитися. В даному випадку, успіх бізнесу залежить не тільки від нас, але й від того, наскільки серйозно ставиться до справи наш франчазі.
Які недоліки Вашої франшизи?
Ми все таки ще молода мережа. Не зважаючи на те, що ми декілька років відпрацьовували нашу бізнес модель, перш ніж зайнятися франчазингом, ми все одно постійно змінюємося. Ми вважаємо, що нам треба суттєво покращити маркетинг та якість в наших ресторанах. В той же час, потрібно зазначити, що коли ми вирішемо повністю ці питання, наша франшиза стане значно дорожчою)
Чому у Вас зайняте місто Запоріжжя? Там лише 1 ресторан.
Ми стараємося створити максимально сприятливі умови, для наших партнерів, які відкривають перший ресторан в місті. Саме тому, після відкриття першого ресторану, ми даємо певний час на прийняття рішення. Наш партнер має право визначитися, чи планує він забрати все місто, чи зупиниться на одному відкритому ресторані. Тільки після цього, ми можемо пропонувати відкриття іншим партнерам, в локаціях які між собою не пересікаються.
Скільки міст вже зайнятих?
Ця інформація постійно оновлюється. Зараз, що неділі ми переглядаємо близько 10 приміщень. Як правило 2 з них затверджуються. Тому міста займаються досить швидко.