Краща франшиза 2015
за версiею порталу
franch.biz
Факти про окупнiсть
30% наших ресторанів окупилися чи окупаються за півроку
60% - в середньому за рік,
10% - за попередніми даними можуть окупитися довше, ніж за 1,5 року

 
У середньому один ресторан отримує прибуток в місяць від 2 000 до 5 000 доларів США.

 
90% франчайзі, які пропрацювали півроку вже відкрили другий ресторан
10% відкрили або відкривають 3-й ресторан
Встигни зайняти місто!


Паушальний внесок в містах з населенням до 50000 чол. - 52000 грн.
Паушальний внесок в містах з населенням більше 50000 чол. до 100000 чол. - 100000 грн.
Паушальний внесок в містах з населенням більше 100000 чол. - від 100000 грн. до 130000 грн.

Маркетинговий збір - 0,5% від обігу
Роялті - 2,5%.

 
Інвестиції в бізнес - від 450000 грн. до 650000 грн.
У інвестиції входить: необхідне обладнання, меблі, інвентар, програмне забезпечення, спец. одяг та ін.

 
Витрати на формування залишку сировини - 50000 грн.
Ремонт. Вартість витрат на ремонт розраховується індивідуально, і залежить від стану приміщення

 
На території Республіки Білорусь мережа "Крила" представлена як "Wings". Сайт, що діє на території Республіки Білорусь wings.by
Що входить в комплект франчайзингу "КРИЛА"?
• Підбір або допомога в підборі приміщення
• Експертний аналіз обраної вами локації.
• Аналіз та консультації при підписанні Договору оренди
• Допомога в реєстрації ФОП, касового апарату, одержання ліцензії і тд
• Підготовка розрахунку ефективності вкладень
• Підготовка технологічного проекту
• Налагодження логістики та роботи з постачальниками
• Підбір та навчання персоналу (крім витрат на переїзд та проживання працівників)
• Передача всього комплексу стандартів компанії
• Необхідна документація для ведення вашого бізнесу
• Налагоджені і перевірені бізнес-процеси
• Налагоджене програмне забезпечення
• Дизайн макети
• Консультування і підтримка протягом усього терміну дії франчайзингового договору
 
ВIдгуки наших партнерIв
Питання-вIдповIдь

За який час з моменту підписання договору можна відкрити ресторан?
Як правило відкриття ресторану займає 40 днів, але у випадку суттєвого ремонту приміщення, сроки можуть змінюватися, через затримку в будівельних роботах.
Чи можу я залучати свою будівельну бригаду, для виконання ремонтних робіт?
Так. Ми рекомендуємо залучати місцеві будівельні бригади, так як зазвичай це більш економніше. В той же час, якщо Вам знадобиться ми порекомендуємо бригади, з якими ми працювали.
Я не маю досвіду в ресторанному бізнесі, чи впораюсь я з цією справою?
Співпраця по франчайзингу, як раз і передбачає передачу досвіду та знань. Майже всі наші франчазі не мали відповідного досвіду в ресторанній справі. Багато партнерів не мали досвіду в бізнесі в загалі.
Що буде, якщо в мене не підуть справи?
Ми передбачили гарантії зворотнього викупу обладнання та ін. Як це буде виглядати в Договорі, Ви можете побачити в верхній частині сторінки. Натисніть на червону кнопку з відповідною назвою, або зв’яжіться з нашими фахівцями.
Чи були у Вас випадки закриття франчайзингових ресторанів?
Так, успіх бізнесу залежить не тільки від нас, але й від того, наскільки серйозно ставиться до справи наш франчайзі.
Які недоліки Вашої франшизи?
Ми все таки ще молода мережа. Не зважаючи на те, що ми декілька років відпрацьовували нашу бізнес модель, перш ніж зайнятися франчазингом, ми все одно постійно змінюємося. Ми вважаємо, що нам треба суттєво покращити маркетинг та якість в наших ресторанах. В той же час, потрібно зазначити, що коли ми вирішемо повністю ці питання, наша франшиза стане значно дорожчою)
Скільки міст вже зайнятих?
Ця інформація постійно оновлюється. Зараз, що неділі ми переглядаємо близько 10 приміщень. Як правило, 2 з них затверджуються. Тому міста займаються досить швидко.